Perfecte uitvoering van uw nieuwbouw project

Share
Perfecte uitvoering van uw nieuwbouw project
Perfecte uitvoering van uw nieuwbouw project
Perfecte uitvoering van uw nieuwbouw project
Perfecte uitvoering van uw nieuwbouw project

Bij de nieuwbouw van uw huis, garage of een ander soort project komen een heleboel zaken aan bod. Kelleners Bouw en Timmerwerken heeft hierin de juiste kennis en begeleidt uw nieuwbouwproject van begin tot eind.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en houden telkens uw wensen in het oog, waarbij we er voor zorgen dat elk project binnen budget wordt gerealiseerd.
Uw nieuwbouwwens staat voorop! U kunt hierbij denken aan een volledig nieuwbouw project of aan een bijdrage in uw nieuwbouwproject zoals het leveren en plaatsen van ramen en kozijnen (hout of kunststof), binnen- en buitendeuren, trappen, dakkapellen en meer.

Kelleners Bouw en Timmerwerken kan ook uw volledige nieuwbouw project verzorgen waar we zorgen voor de ruwbouw als ook de afwerking zoals de installatie van uw badkamer, de keuken montage en alle overige afwerkingen.
Rondom de nieuwbouw verzorgen we ook grondverzet, afvoer van materialen, timmerwerk, installatiewerk, metsel-, tegel- en stukadoorswerk.

We hebben goede contacten opgebouwd en afspraken met allround vakmensen, waardoor we alle voorkomende werkzaamheden professioneel kunnen uitvoeren. Kelleners Bouw & Timmerwerken is ten alle tijden uw aanspreekpunt. 

U maakt een afspraak en wij komen de situatie ter plekke bekijken, luisteren naar uw wensen en voorzien u van professioneel advies gebaseerd op jarenlange ervaring.
Vervolgens maken wij voor u een vrijblijvende offerte.
Na goedkeuring nemen wij u alle zorgen uit handen. Zo heeft u alleen met ons bedrijf te maken en zijn wij uw vast aanspreekpunt.
Dat is wel zo praktisch voor u en zo blijft de nieuwbouw overzichtelijk.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat en denken met u mee.

Vragen? Neem contact met ons op!